Kennismaken met Anna Groenewoudt

14 september 2018
Kennismaken met Anna Groenewoudt

Twee weken geleden is Anna Groenewoudt gestart als Accountspecialist op onze afdeling Accountbeheer, waar zij  o.a. verantwoordelijk is voor onze Slagers! In deze functie zal ze nauw samenwerken met Pascal Cox, binnendienst en Henri Mels, Recruiter.

Anna is nu 2 weken in dienst en wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wie ze is en hoe ze de eerste 2 weken heeft ervaren. We stelden haar 5 vragen.


Wat is jouw achtergrond?

Ik woon in Nijmegen en ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de opleiding Facility Management, academie Diedenoort. Tijdens mijn studie heb ik tweemaal stage gelopen. In mijn derde jaar was ik werkzaam in het projectteam van de toen lopende Europese aanbesteding voor de catering van de HAN. Ook heb ik deel uit mogen maken van het beoordelingsteam en onderzoek gedaan naar de operationele definitie van ‘gezonde voeding’. Daarna heb ik tijdens mijn afstudeerstage een adviesonderzoek uitgevoerd op het gebied van circulaire economie binnen de cateringorganisatie Compass Group. De Food sector blijf ik leuk vinden en daar sluiten de slager goed bij aan! 


Je bent nieuw bij Flexspecialisten! Wat is je eerste indruk?

Na twee weken begin ik een aardig beeld te krijgen van de organisatie, mijn collega’s en de klanten. Hierbij hebben het introductieprogramma en mijn 'buddy', Henri, goed geholpen! Afgelopen dagen ben ik bij een aantal klanten op bezoek geweest en heb ik kennis gemaakt met een aantal van onze slagers. Hun enthousiasme was leuk om te zien en werkt zeer aanstekelijk. 


Je komt te werken in de arbeidsbemiddeling van een echte ambacht, de slagers, waarom heb je hiervoor gekozen?

Zelf heb ik de Food sector gekozen, omdat ik kwalitatief goed en lekker eten belangrijk vind. Met de gehele belevenis wil ik mensen zich goed laten voelen. Dat mijn vriend uit een slagers familie komt maakt het natuurlijk extra leuk.


Waar gaan onze klanten en onze slagers het meeste plezier aan beleven nu jij er bent?

Voor onze klanten en slager zal ik zorgen voor rust en duidelijkheid. Ik denk graag in oplossingen en hoop ze met een positieve houding tot dienst te kunnen zijn.  

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Naast mijn werk ben ik actief binnen de handbalvereniging Ha-Stu. Hier handbal ik drie keer in de week en hebben we wekelijks leuke activiteiten en borrels. Ook test ik graag bakrecepten uit op familie en vrienden! Anna is bereikbaar via 

 a.groenewoudt@flexspecialisten.nl of

 088-5940147
Ben jij een echte vak slager of heb je interesse in het vak? Klik dan HIER voor meer informatie!
5.605 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu