Over Flexspecialisten

Wie we zijn en wat we doen? Eigenlijk zegt onze naam het al: we zijn gespecialiseerd in flexwerk. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sectoren Food en Logistiek.


Die positie hebben we bereikt door veel verder te kijken dan traditionele uitzendbureaus doen. Daarbij houden we altijd twee heldere doelen voor ogen:


-        Werkgevers maximaal ontzorgen op het gebied van werk 

-        Werknemers snel aan passend werk helpen. 


Dagelijks zijn ruim 2.100 Flexspecialisten via ons aan het werk bij ruim 300 opdrachtgevers. Dat zijn flinke aantallen. Dat moet ook, want de markt is voortdurend in beweging. Doordat we met veel Flexspecialisten én opdrachtgevers werken, kunnen we snel en goed op al die bewegingen inspelen. Dat biedt opdrachtgevers en kandidaten flexibiliteit én zekerheid.


Meer weten?


Lees meer over wat wij voor werkgevers en werkzoekenden kunnen betekenen. 

Facts

Magneet voor kandidaten

Magneet voor kandidaten

Verlengstuk naar de markt

Verlengstuk naar de markt

Superflexibel

Superflexibel

Werken bij Flexspecialisten

Maak jij écht werk van je job?

Werk wordt anders. Binnenkort heeft een op de drie werkenden geen vast contract meer. Bij Flexspecialisten geloven we sterk in deze verandering. Sterker nog: die daagt ons uit, geeft ons energie. Bovendien weten we als geen ander hoe we met de flexibele inzet van arbeid organisaties schaalbaar kunnen maken en het rendement van onze klanten kunnen verbeteren.

  

Wil jij daar je bijdrage aan leveren? Hou je van een uitdaging? En ben je ondernemend? Reageer dan op een van onderstaande vacatures. Je krijgt bij ons alle vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig kansen te creëren en te benutten.

  

VacaturesOpen sollicitatie

Staat jouw ideale baan er niet bij? Maar denk je toch een versterking voor ons te zijn? Stuur dan je overtuigende open sollicitatie met cv naar Marieke Zwaard of bel haar op 088 – 594 01 10.

Kijk hier voor een volledig overzicht van onze vacatures.

Kwaliteit

We staan bekend als een toonaangevende speler in de flexmarkt. Dat is niet voor niets: we leggen de lat hoog en investeren veel in kwaliteit: van onze mensen, van onze organisatie en van onze dienstverlening.


ABU

We zijn sinds jaar en dag lid van de ABU. Met 450 leden (60% van de markt) is de ABU de grootste werkgeversorganisatie in de flexbranche. Onze directeur Tom Sijpesteijn zit al geruime tijd in het bestuur.


VRO

We worden periodiek gescreend door de Vereniging Registratie Ondernemingen. Deze beoordeelt uitzendorganisaties op hun ‘bonafiditeit’. De VRO hanteert hiervoor een uitgekiend systeem, erg belangrijk om malafide uitzendorganisaties tegen te gaan.


NEN 44001

We hebben het NEN 44001-certificaat van de Stichting Normering Arbeid. Dat betekent dat we voldoen aan onze administratieve verplichtingen, zoals juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting, en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.


SBB

We zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: assistent accountant, bedrijfsadministrateur, directiesecretaresse/managementassistent, secretarieel medewerker, assistent communicatiemedewerker en medewerker personeel en arbeid.


Gazelle Award 2015, 2016, 2017 en 2018!

Het FD heeft ons de afgelopen vier jaar bekroond met een Gazelle Award. Deze wordt jaarlijks toegekend aan ondernemingen die financieel gezond zijn en over een periode van drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% procent realiseren. De winnaars worden bovendien doorgelicht, zodat zeker is dat ze financieel volledig gezond zijn.


Flexspecialist van het Jaar 2015

Opdrachtgevers en uitzendkrachten gaven ons in 2015 de hoogste waarderingsscore. Een belangrijke erkenning, want deze verkiezing wordt ondersteund door brancheverenigingen ABU en NBBU. Bovendien doen alle uitzendbureaus in Nederland mee.

Gazelle Award

Gazelle Award

Betrokken ABU-lid

Betrokken ABU-lid

Flexspecialist v. h. Jaar

Flexspecialist v. h. Jaar

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl