Loyalty-programma

In tijden van enorme krapte op de arbeidsmarkt is het behouden van de juiste medewerkers van cruciaal belang. Ook binnen Flexspecialisten is ‘Binden en Boeien’ een belangrijk onderwerp van gesprek en om invulling aan dit thema te geven hebben wij speciaal voor onze flexwerkers een eigen LOYALTY-programma ontwikkeld. Een spaarprogramma om onze mensen te bedanken voor hun inzet en commitment.


Het programma is zo ontwikkeld, dat ook uw organisatie het LOYALTY-programma kan inzetten. U kunt daarbij denken aan een eenmalige beloning bij uitstekend presteren, een extraatje voor iedereen die u door een topdrukte  heen heeft geholpen, maar ook ‘gewoon’ als bedankje.


Wilt u graag een voorproefje van wat het LOYALTY-programma en zien wat het voor uw flexwerkers kan betekenen? Vraag dan hier uw gratis demo aan en ga met ons de verbinding aan!


                                     Stuur mij een DEMO


Contact Marketing en Communicatie


Tessa Spierings (Marketing en Communicatie)

 

Flexspecialisten

Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Telefoon:  088 594 01 31 


Check onze Instagram
Voor onze #opdrachtgever in #Oss zijn wij op zoek naar een fulltime #administratief medewerker (m/v). Veel afwisseling, contact met je collega's en de klanten is wat deze functie jou biedt. Inhouse #Intercedente Jeanine zoekt een nieuwe #collega en vertelt graag hoe haar dag eruit ziet in haar blog "Een dag op de werkvloer" #werkenbijflexspecialisten #vacature #beilen. http://bit.ly/2lAYA3j Mooi begin van de week: onze #flexkrachten blij maken met cadeaus uit het #Loyalty-programma van Flexspecialisten. Uiteraard voorzien van een persoonlijke boodschap #waardering.
Collega Joyce heeft de #opleiding #intercedent bij #Artra gevolgd en is geslaagd voor haar #SEU examen! Van harte Joyce! #werkenbijflexspecialisten #vacatures #Oss #sales #consultant Kom jij #werkervaring op doen bij onze #receptie als jouw #stage?Afwisseling, veel contact met mensen en een brede leeromgeving dat is wat je in deze stage vindt! #stageROC #receptie #MBOstage #werkenbijflexspecialisten http://bit.ly/2ONkoa8 Hey #derdejaars  #HR #student, ben jij op zoek naar een uitdagende #stage, dan zijn wij op zoek naar jou! #talentontwikkeling #vitaliteit #meewerkstage #duurzaaminzetbaarheid #hrstrategie werkenenleren #avans #HAN
Collega Rafal heeft de #opleiding #intercedent bij #Artra gevolgd en is geslaagd voor zijn #SEU examen! met maar liefst een 9 als eindcijfer! Van harte Rafal! #werkenbijflexspecialisten #vacatures #Oss Heb jij ervaring als #recruiter, #logistiek #planner #supplychain medewerker? Dan is de functie #inhouse #intercedent echt iets voor JOU! Klik op de link om de #vacature te bekijken of bel direct met Romea 088-594 0118 #werkenbijflexspecialisten http://bit.ly/324jKI5 Dit jaar viert Mariola Patosznik haar 10-jarige jubileum Dubbelfeest, want deze maand werd Mariola verkozen tot #flexkracht van de maand! #werkenbijflexspecialisten  #vacature #logistiek #productie #flexwerken #linkinbio
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl